Ekonomika zbiera sily - Sotník, Alexander
Základnou nerovnováhou hospodárstva SR je nízka exportná výkonnosť a vysoký sklon k dovozu. Vývoj zahraničného obchodu SR. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu, vývoz a dovoz. Podiel bežného účtu platobnej bilancie na HDP. Prognóza vývoja zahraničného obchodu v roku 2000.