Účtovanie o škode a daňové účinky - Barcaj, Tomáš
Účtovné aspekty a zmeny účtovania o škode podľa zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov a z toho prameniacim zmenám v ponímaní škody ako daňového výdavku podľa zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov. Rozdelenie škôd. Účtovné zásady. Daňový dopad zmien. Ilustračné príklady.