DPH v jednoduchom účtovníctve - Janurová, Magdaléna
Problémy so správnym účtovaním DPH v peňažnom denníku. Príklady účtovania. Účtovanie, ak je celá fakturovaná čiastka uhradená naraz. Účtovanie, ak je fakturovaná suma uhrádzaná postupne. Účtovanie predplatného v jednoduchom účtovníctve. Účtovanie, ak je preplatok zálohy použitý na úhradu ďalších dávok.