Slabé miesta "nového" zákona o daniach z príjmov - Nahálka, Igor
Zameranie na vybrané špeciálne prípady odpisov dopravných prostriedkov a vybrané prípady nájomného, vrátane nájomného za veci s právom kúpy najatej veci pri dopravných prostriedkoch. Podmienky pre zahrňovanie odpisov. Limitovanie výdavkov vo forme odpisov. Predmet činnosti a spôsob užívania vozidla. Ilustračné príklady.