Mlieko do pohára - Tytykalová, Halka
Rakúski spotrebitelia preferujú čerstvé mlieko pred drahším trvanlivým. Najväčší spracovatelia mlieka v Rakúsku. Riadenie poľnohospodárstva v Rakúsku. Porovnanie podielu poľnohospodárstva na HDP v Rakúsku, na Slovensku a v Európskej únii. Podiel poľnohospodárstva na zamestnanosti.