Zákonitý jav trhovej ekonomiky - Polakovič, Ivan
Výrazná diferenciácia miery nezamestnanosti medzi jednotlivými krajinami EÚ. Vybrané krajiny podľa miery nezamestnanosti. Príčiny nezamestnanosti na Slovensku. Reformné kroky v sociálnej oblasti. HDP na obyvateľa vo vybraných krajinách. Okresy s najvyššou mierou nezamestnanosti na Slovensku.