Nemecko opúšťa jadrovú energetiku - Duduc, Vladimír
Podľa dohody medzi spolkovou vládou a elektrárenskými spoločnosťami sa v Nemecku do roku 2021 zatvoria všetky jadrové elektrárne. Stav jadrovej energetiky vo svete v roku 1999.