Manažerské účetnictví - Král, Bohumil
Voľné pokračovanie príspevkov z č. 4/2000 a č. 5/2000. Rozvoj novej metódy riadenia nákladov (metóda ABC - Activity Based Costing). Všeobecné východiská kalkulácie. Prednosti a obmedzenia metódy riadenia nákladov vo vzťahu k aktivitám. Využitie metódy podľa čiastkových aktivít v praxi. Príklady.