Uplatnění manažerského účetnictví v neziskových organizacích - Stejskalová, Irena
Základné pojmy manažérskeho účtovníctva a jeho úlohy. Využitie manažérskeho účtovníctva v podnikateľskej a neziskovej sfére. Využitie systému kalkulácií v neziskových (príspevkových) organizáciách. Príklad s využitím pomerového prepočtu a kalkulačnej jednotky.