Naše zdravotníctvo musí byť konkurencieschopné - Svoboda, Vlastislav
Rozhovor s Tiborom Šagátom o problémoch reformy zdravotníctva. Názory a pripomienky k návrhu koncepcie privatizácie zdravotníckych zariadení. Perspektívy zdravotníctva na Slovensku.