Koncepcia vzdelávania vo verejnej správe - Petrík, Gejza
Návrh koncepcie vzdelávania vo verejnej správe vo väzbe na proces decentralizácie a modernizácie verejnej správy. Hlavné ciele. Celoživotnosť vzdelávania. Podsystém riadenia ľudských zdrojov. Finančné zabezpečenie realizácie systému celoživotného vzdelávania. Podmienky úspešnej realizácie koncepcie.