Manažerské účetnictví - Král, Bohumil
Vymedzenie pojmov plán a rozpočet. Tvorba a využitie systému plánov a rozpočtov. Vzťah podnikovej politiky k plánom a rozpočtom. Postup pri zostavovaní systému plánov a rozpočtov firmy ako celku.