Svetové poľnohospodárstvo I. a II. - Vybíralová, Júlia
Recenzia publikácie P. Jurášek: Svetové poľnohospodárstvo I.a II. AT Publishing, Bratislava 1997 a 1998, 549 str. Prvý diel publikácie sa skladá z troch kapitol: I. Poľnohospodárska pôda vo svete. II. Vybrané ekonomické kritériá posudzovania odvetví rastlinnej výroby vo svete. III. Analýza vybraných odvetví rastlinnej výroby na svete. Druhý diel je pokračovaním III. kapitoly.