CRM v marketingu II.
Charakteristika troch generácií databázového marketingu. One-to-one stratégia CRM (customer relationship management) Hlavné ciele CRM. Ziskovosť a celoživotná hodnota zákazníkov. Vernosť zákazníkov. Zameranie na zvyšovanie ziskovosti zákazníkov.