Zahraničná zadlženosť SR a plnenie dlhovej služby v roku 1999 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničného dlhu SR v roku 1999. Zahraničná dlhová služba SR v roku 1999. Vývoj nákladovosti zahraničných výpožičných aktivít slovenských dlžníkov.