Rozvoj databáz... - Kĺč, Jaroslav
Rozvoj databáz ako jeden z rozhodujúcich faktorov úspechu na celkovo stagnujúcom trhu. Rozvoj databázového marketingu. Vývoj directmarketingu na Slovensku. Podmienky úspechu databázového marketingu. Využitie databázového marketingu. Príklad integrovaného prístupu na báze databázového marketingu - kampaň agentúry Hermes Direct Marketing.