Umiestňovanie a diferenciácia služieb v bankovníctve - Veresová, Eleonóra
Bankové služby nemôžu byť chránené ako zhmotnené produkty. Nevýhody vyplývajúce z nehmatateľného charakteru služieb pomáha kompenzovať umiestňovanie. Postup pri umiestňovaní produktu. Kľúčové vlastnosti služieb pri rozhodovaní o kúpe. Zakreslenie vlastnosí na pozičnú mapu. Hodnotenie alternatívnych stratégií umiestňovania.