K novele zákona o konkurze a vyrovnaní - Mrázová, Martina
Legislatívna úprava tzv. bankrotového práva. Základné princípy konkurzu podľa zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov.