Vymáhanie daňových nedoplatkov z pohľadu zákona o správe daní a poplatkov
Spôsoby výkonu daňovej exekúcie. Daňová exekúcia zrážkami zo mzdy, prikázaním pohľadávky, predajom hnuteľných vecí, predajom nehnuteľností, predajom podniku a postihnutím majetkového práva spojeného s podielom spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným. Daňová kontrola.