Autorskoprávna ochrana počítačových programov - Gregušová, Daniela
Tvorba počítačových programov zamestnancom ako plnenie povinností vyplývajúcich z pracovného pomeru alebo z obdobného pracovnoprávneho vzťahu. Rozmnožovanie a zmena počítačového programu. Prevod a prechod autorských práv.