Slovenské exportné informačné centrum - Miškufová, Jaroslava
Slovenské exportné informačné centrum (SEIC) sa v júni prvý raz predstavilo exportérom. Charakteristika činnosti, výsledky a ponúkané služby. Informácie a informačné zdroje poskytované SEIC. Odvetvový a teritoriálny profil doteraz vykonaných štúdií SEIC.