Nový zákon - ďalší krok k ochrane spotrebiteľa - Malíková, Katarína
Od 1. apríla 2000 je účinný zákon č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji. Časté dôsledky neuváženej kúpy. Doterajšie a nové riešenie podľa zákonných predpisov. Povinnosti predávajúceho. Podnikanie zahraničných osôb, predaj cez komunikačné prostriedky a cez internet.