Jiří Plamínek: Synergický manažment ako viesť ľudí, riadiť tímy a ovplyvňovať medziľudské vzťahy - Ďurianová, Alica
Recenzia knihy Jiřího Plamínka Synergický manažment, ktorá je voľným pokračovaním knihy Riešenie konfliktov a umenie rozhodovať vydanej v roku 1995. Rozdiely medzi riadením a vedením. Diagram štyroch typov motivačného založenia ľudí. Päť stupňov vývoja firemnej kultúry.