Time manažment v obchodnej komunikácii - Jaššo, Matej
Význam časového faktora v obchodnej komunikácii. Charakteristika časového (time) manažmentu. Vysvetlenie Paretovho pravidla 20 ku 80. Pre dlhodobú efektivitu narábania s časom musíme dodržiavať princípy významnosti, naliehavosti a koncentrácie.