Po hroziacej finančnej kríze sa začala stabilizácia ekonomiky - Gottweisová, Alena
Analýza výsledkov pôsobenia hospodárskych opatrení podľa prezentácie Ivana Mikloša. Vývoj slovenskej ekonomiky po zavedení tzv. druhého balíčka ozdravných ekonomických opatrení v októbri 1998. Deficit zahraničného obchodu, verejné financie, kurz koruny, inflácia, úrokové sadzby, priemysel a stavebníctvo, podniková sféra, rating, spready, devízové rezervy, zadlženosť, HDP a nezamestnanosť.