Cenou bližšie k spotrebiteľovi
Tendencie uvádzania produktov nižšieho cenového segmentu niektorých veľkých domácich i zahraničných zadávateľov pôsobiacich na slovenskom trhu. Prejavy týchto aktivít v oblasti nealkoholických nápojov v segmentoch ochutené nápoje, minerálne a stolové vody, ovocné šťavy a nektáre. Uvedenie značky Lift na slovenský trh. Topvar Topoľčany doplnil svoj sortiment o nízkokalorické pivo. Cieľové skupiny opisovaných produktov nižšej cenovej hladiny. Sprievodné podporné akcie. Získavanie spotrebiteľa.