(Ne)dokonalá ochrana? - Kapšová, Renata
Názory na zákon č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch. Registrácia informačných systémov z pohľadu Útvaru inšpekcie ochrany osobných údajov. Vymedzenie marketingu v zákone o ochrane osobných údajov v ČR. Výskumné agentúry a ochrana osobných údajov. Zásahy novely zákona do života reklamy, direct marketingu a zásielkového obchodu.