Firemná kultúra - Jaššo, Matej
Firemná kultúra ako čoraz dôležitejší nástroj riadenia firmy a jedným z rozhodujúcich faktorov spokojnosti zamestnancov, produktivity práce a stability ľudských zdojov vo firme. Typy a diagnostika firemných kultúr. Humanistická kultúra. Protektívna kultúra. Indiferentná kultúra. Autoritatívna kultúra. Model diagnostiky firemnej kultúry.