Hľadáte vzdelávanie? - Petrželková, Alena
Prehľad o typoch vzdelania v oblasti reklamy a marketingu. Akademické a komerčné formy vzdelávania. Štandardizácia a profesionalizácia slovenského trhu marketingovej komunikácie. Vzdelávací program Českého inštitútu pre marketing (CIMA). Prehľad možností štúdia a ďalšieho vzdelávania reklamných pracovníkov.