Napite sa farieb života! - Batíková, Nataša
Nová reklamná kampaň nealkoholického nápoja Fanta Exotic spoločnosti Coca- Cola Slovakia. Skúsenosti s touto reklamnou kampaňou v Maďarsku a Česku. Indikátory značky Fanta. Cieľová skupina. Plánovaný podiel predaja nápojov Fanta.