Vývoj plodnosti a miery reprodukcie v Slovenskej republike - Hečko, Igor
Celková, špecifická a úhrnná plodnosť na Slovensku v období rokov 1945-1998. Miera plodnosti podľa veku v období 1991-1995. Miery plodnosti vydatých a nevydatých žien v období 1991-1995. Miery reprodukcie za roky 1945-1998. Porovnanie úhrnnej plodnosti v SR a ČR v období 1989-1998. Medzinárodné porovnanie plodnosti v Európe. Prognóza vývoja úhrnnej plodnosti na Slovensku pre obdobie 1995-2050.