Cenová vojna - Tytykalová, Halka
Narastanie konkurencie v maloobchode. Dôvody na zmenu predajne potravín. Nástroje cenovej vojny. Cenový prieskum v konkurenčných bratislavských supermarketoch. Úspechy prepracovanej logistiky. Alternatívne distribučné kanály.