Viditeľný náskok Švajčiarska - Sotník, Alexander
Podnikanie vo Švajčiarsku. Možnosti spolupráce Slovenska a Švajčiarska v oblasti malého a stredného podnikania. Štruktúra švajčiarskych investícií v SR. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu Švajčiarska.