Plnenia z úrazového poistenia a daň z príjmov - Piršelová, Dagmar
Upozornenie na príjmy, ktoré vypláca Slovenská poisťovňa zamestnancom po pracovných úrazoch a pri chorobách z povolania, ktorými sú náhrada škody a náhrada za stratu príjmu. Zmena niektorých skutočností v súvislosti so zdaňovaním príjmov podľa nového daňového zákona. Náhrada škody. Náhrada za stratu na zárobku. Prekvalifikovanie z ostatných príjmov na príjmy zo závislej činnosti. Spôsob zdanenia. Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov.