Čerpanie daňového úveru v nadväznosti na nový zákon o daniach z príjmov č. 366/1999 Z.z.
Podmienky čerpania daňového úveru. Daňový úver po zlúčení s iným ekonomicky prepojeným subjektom. Uplatnenie nároku na daňový úver v daňovom priznaní. Zníženie dane o časť aktivovaných nákladov vynaložených na vývoj. Zníženie dane za zamestnancov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Súbor otázok o odpovedí pre lepšie pochopenie uvedeného ustanovenia o daňovom úvere.