Esperanto elektronického podnikání jak definovat elektronické podnikání a jak sjednotit jeho jazyk - Donát, Jiří
Fakty a mýty o elektronickom podnikaní. Vznik a začiatky elektronického podnikania. Rozdiel medzi termínmi business-to-consumer a business-to-business. Definícia elektronického podnikania. Horúci trend v internetových aplikáciách - jazyk XML, umožňujúci vyššiu mieru automatizácie ako HTML. História vývoja XML. Cesty k potrebnej štandardizácii jazyka XML.