Interný predpis pre vedenie účtovníctva - Vladárová, Marta
Prehľad právnych predpisov pre účtovníctvo. Interná smernica pre účtovníctvo. Rozpracovanie jednotlivých častí internej smernice. Použitie výpočtovej techniky. Účtovný rozvrh, zoznam účtovných kníh. Obeh a overovanie účtovných dokladov. Archivácia účtovných dokladov. Spôsoby evidencie a oceňovanie majetku. Účtovanie hmotného a nehmotného majetku. Inventarizácia. Odpisy. Časové rozlíšenie. Tvorba a použitie rezerv. Zásoby. Účtovanie zákazkovej výroby. Oceňovanie. Účtovanie sociálneho fondu. Účtovanie leasingu. Závierka účtovná.