Personálna pôsobnosť zákona o cestovných náhradách - Feketeová, Martina
Zákon o cestovných náhradách a súvisiace predpisy. Zamestnanec v pracovnom pomere. Členovia družstiev. Občania činní na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Osoby, ktoré majú nárok na cestovné náhrady podľa osobitných právnych predpisov. Zamestnanci v zmysle zákona o daniach z príjmov. Podnikatelia a samostatne zárobkovo činné osoby.