Komentár k novelizáciám nariadení vlády o platových pomeroch v rozpočtových organizáciách - Ješinová, Ružena
Komentár k jednotlivým novelizovaným bodom nariadenia vlády SR č. 249/1992 Zb. o platových pomeroch zamestnancov v rozpočtových organizáciách. Úpravy stupníc platových taríf. Prílohy k nariadeniu vlády: Stupnice platových taríf. Toto nariadenia nadobúda účinnosť 1. júla a 1. septembra 2000.