Kořeny e-businessu... - Honzák, Tomáš
Vzťah elektronického obchodu a elektronickej výmeny dát (EDI). Definícia EDI. Prínosy a náklady na EDI. Bezpečnosť EDI. História štandardizácie elektronickej výmeny dát.