Zákon č. .../2000 Z.z. zo 14. júna 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky v znení zákona č. 336/1998 Z.z.
Znenie zákona č. .../2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky v znení zákona č. 366/1998 Z.z. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 2000.