Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o Eximbanke
Realizácia etáp riešenia podpory exportu v SR. Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o Eximbanke. Dôvodová správa k návrhu zákona o Eximbanke. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie.