Zákon č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení zákona č. 471/1992 Zb. ...
Úplné znenie zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších zákonov a zákona č. .../2000 Z.z. Zákon nadobúda účinnosť 1. augusta 2000.