Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o konkurze a vyrovnaní
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o konkurze a vyrovnaní. Doložka zlučiteľnosti k novele zákona o konkurze a vyrovnaní.