Kořeny e-businessu... - Honzák, Tomáš
Vplyv nového jazyka XML na svet elektronickej výmeny dát a elektronického obchodu. Stručné predstavenie štandardu XML/EDI a iniciatívy ebXML (Electronic business XML).