Bílá, černá, žlutá nebo hnědá... ... tak to vidí Češi. Na západ od nás je to úplně jinak - Všetečková, Vlaďka
Expanzia etnickej reklamy. Etnická reklama najlepšie funguje v USA. Príklady francúzskych reklám s etnickým námetom. Xenofóbia v marketingu zatiaľ pretrváva. Globálne zmeny v postojoch voči rasizmu. Reklama ako nástroj boja proti rasizmu a xenofóbii. Situácia v Česku, kde je stále viditeľný odpor k menšinám.