Závod začal aneb Reklama na internetu v roce 2000 - Wolde, Štěpán
Expanzia internetovej reklamy. Profil užívateľov internetu v Čechách. Dopyt a ponuka internetovej reklamy. Úroveň reklamných kampaní na internete. Potreba neustáleho výskumu. Kreativita v rámci internetovej reklamy.