Zákon č. .../2000 Z.z. z 20. júna 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. ...
Znenie zákona č. .../2000 Z.z. z 20. júna 2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Tento zákon nadobúda účinnosť od 1. augusta 2000.