Výber dane z príjmov fyzických osôb zrážkou - Piršelová, Dagmar
Zdaňovanie príjmov v prípadoch, keď sa daň, resp. preddavok na ňu vyberá zrážkou. Vyberanie dane z príjmov, na ktoré sa vzťahuje osobitná sadzba dane. Zrážanie preddavkov na daň na jej zabezpečenie. Zrážanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Sadzby dane a druhy príjmov fyzických osôb.