Náklady na reklamu a tzv. ostatnú reklamu, propagáciu a reprezentáciu z pohľadu daní - Vladárová, Marta
Zmeny v zdaňovaní výdavkov (nákladov) na reklamu po prijatí nového zákona o daniach z príjmov. Daňové výdavky (náklady) nelimitované. Daňovo neuznané výdavky (náklady). Výdavky (náklady) limitované hodnotou jedného predmetu a súčasne maximálnou výškou zo základu dane. Ostatná reklama.